DEE JAY SERGIO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DEE JAY SERGIO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DEE JAY SERGIO

   Kontaktna oseba: Sergej

   Telefon: 064 135 478

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  DEE JAY SERGIO, rojstno ime Sergej Kerš prihaja iz Celja.
  Njegovi prvi koraki v so bili leta 1994 v lokalnem klubu. Čeprav je bil takrat prestrašen in neizkušen, je lastnike klubov prepričal njegov talent in ponudili so mu prvo rezidenco. V naslednjih nekaj letih je razvil svoje DJ tehniko, pridobil spoštovanje javnosti in ponudbe konkurenčnih klubov so začele deževati. V naslednjih letih je njegov ugled rasel in v Sloveniji je kmalu zmanjkalo klubov, v katerih še ni vrtel.

  V iskanju novih izzivov je začel delati kot radijski DJ in meaneger. Bukiral je več super zvezdnih tujih didžejev, ki so prepoznali njegov talent in ga nato povabili v tujino, kjer je gostoval.

  Med gostovanjem po sosednjih državah je prišel v stik z različnimi glasbenimi slogi, ki jih je sprejel in začel vključevati v svoje sete. Danes lahko zavrti vse, od slovenske, balkanske ter tuje pop, rock, dance, latino do sodobne house glasbe, vendar nikoli ne izgubi svoje izvirnosti in sloga. Na vprašanje o njegovem glasbenem okusu pravi: »Vrtim glasbo,ki je všeč širši množici, navsezadnje na svetu obstajata le dve vrsti glasbe: glasba, s katero se lahko povežem in glasba, ki ni po mojem okusu «

  DEE JAY SERGIO - Izvedba različnih zabav kot so rojstni dnevi, poroke, pikniki, zaključene družbe za vse generacije.

   

  DEE JAY Sergio - najamete ga lahko za poroko, rojstno dnevne zabave, piknike , zaključene družbe ... Vrti glasbo za vse generacije. Z vsako stranko se pogovori o pričakovanjih glede izbora glasbe in morebitne animacije.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp