DARILCA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DARILCA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DARILCA

   Kontaktna oseba: ga.Ana

   Telefon: 070 888 777

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  DARILcA ZA SVATE

  Iščete popolno darilo v zahvalo gostom na vajini poroki. Tukaj smo za vas, da vam pomagamo pri izboru prečudovitih daril po dostopnih cenah.

  Ne veste kje začeti? Nekaj idej, ki vam bodo v pomoč pri izbiri pravega darila v zahvalo gostom na vajini poroki.

  PODKVICA SREČE

  Eden od najbolj priljubljenih simbolov za privabljanje sreče je podkev. Simbolizira srečo skoraj po vsem svetu. Ker je iz železa, pomeni trdnost, varnost in zaščito, sicer pa spominja na mesec oziroma živalske rogove, kar simbolizira plodnost in rodovitnost. Zraven podkvic dobite tudi označevalnik na katerega lahko natisnete ali napišete ime in številko mize.

  KLJUČ POT DO SREČE

  Pomemben starodavni talisman je ključ, ki privlači srečo in ščiti pred negativnimi vplivi iz okolja. Lahko se uporabi kot odpirač za odpiranje steklenic z označevalnikom na katerega lahko zapišete ime in označite mizo za gosta. Odlično darilo!

  KOMPAS

  Kompas kot pomoč gostom do mize, saj ima tudi ta označevalnik na katerega lahko zapišete ime in sedežni red.

  POROČNA VABILA (laserski izrez)

  Poročno vabilo je prvi začetek priprav na poroko, zato je zelo pomembno, da že pri poročnem vabilu nakažemo našo barvno nit poroke. Unikatna poročna vabila so skrbno narejena in prilagojena vašim željam tako po barvi kot velikosti.

  OSTALI DEKOR

  Na voljo leseni svečniki, katere lahko podarite gostom na vajini poroki ali jih uporabite za dekoracijo, označevalniki miz različnih materialov, košarice iz jute, različne stekleničke, ki jih lahko uporabite kot dekor ali jim dodajte vsebino po vaši želji in podarite svatom v zahvalo.

  LESENA KUHALNICA S SRCEM

  Ljubezen gre skozi želodec!
  Veste, sredinsko srce na mešalnem delu kuhalnice je namenjena učinkovitejšemu mešanju omak. Gostje se bodo prav gotovo ob kuhanju spomnili na vajin prečudoviti dan.

  zabavne igre

  S pravo mero zabavnih družabnih iger boste vaš večer še popestrili. Ko zabava ne pozna meja. Čin čin na vrsti si! Na izbiro imate: Ruleto, Križce/krožce ( Kdor prvi dobi tri enake kozarčke v eni liniji, jezmagovalec. Poraženec pije!),
  Leseni stolp (Komu se podere ta pije!).


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp