CVETLIČNICA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČNICA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČNICA

   Kontaktna oseba: Urša Zajc Knez

   Telefon: 041 210 262

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   POKRIVNOST PO CELOTNI SLOVENIJI

  Sem Urša Zajc Knez, ki ustvarjam projekt Cvetličnica. Ukvarjam se z oblikovanjem cvetja, izdelujem šopke, aranžmaje, cvetlične venčke in skrbim, da je cvetje vedno sveže.

  Skrbim za celotno dekoracijo poroke. Ta mora imeti rdečo nit od namizne in ostale dekoracije ter cvetja, kar vključuje poročni šopek za nevesto, naprsne šopke za ženina in priči, po želji tudi kakšen venček za v lase.

  Cvetličnica ni cvetličarna, niti kak drug prostor, obdan s štirimi stenami. Je pa (tudi vajin) prostor domišljije, idej, predlogov in želja, ki na vajini poroki zaživi v cvetlični dekoraciji. Šopki, aranžmaji vseh vrst, venčki - kar je potrebno in kolikor je potrebno. Doma, v cerkvi, pri oboku na travniku, na mizi v gostišču ali ob bali sena pod milim nebom. Celostna, sveža in zanesljiva izbira za vajin nepozabni dan.

  Vse to izdelujem iz sezonskega cvetja, šopke pa prenašam od (večinoma) nevestine ideje na papir in nato v resničen, živ šopek.

  Med vedno bolj priljubljenimi je boho - boemski slog porok, kar pomeni, da je zasanjan in romantičen tudi dekor, prav zato pa imajo veliko vlogo tudi venčki in cvetje, ki ga nevesta kot boemska prinesa nosi v laseh.

  cvetličnica poskrbi za celotno podobo vaše poroke

  Si želiš, da bi tvoj poročni dan izgledal popolno in usklajeno? Potem z veseljem pomagam in skupaj uskladiva vajine želje, ki jih za vaju uresničim. Poskrbim za cvetje, celotno dekoracijo prostorov, dekoracija avtomobila, naprsne šopk pa tudi za papirno galanterijo (vabila, zahvale).


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp