CVETLIČARSTVO MARKO ZAKRAJŠEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARSTVO MARKO ZAKRAJŠEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARSTVO MARKO ZAKRAJŠEK

   Srobotnik pri Velikih Laščah 4, 1315 Velike Lašče

   Telefon: 01 788 14 62

   Telefon: 031 883 191

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarstvo Marko Zakrajšek se nahajamo v občini Velike Lašče. Smo družinsko podjetje in delujemo praktično že tretjo generacijo. Strankam nudimo cvetličarske storitve za različne priložnosti kot je poroka, rojstni dan, obletnice in za vse ostale priložnosti.

  Za potrebe raznih prireditvenih in protokolarnih dogodkov kot so proslave, kongresi, prireditve in ostala srečanja, poskrbimo za okrasitev teh prostorov.

  cvetličarstvo marko zakrajšek - poročna dekoracija

  Ker se v naši cvetličarni zavedamo kako pomembna je poroka, se zanjo maksimalno potrudimo, da vam ustvarimo nepozabno poročno dekoracijo.
  Za vas izdelamo poročni šopek po vaših željah in izbrani tematiki. Nudimo raznovrstno cvetje različnih barv. Poleg poročnega šopka pa vam pri nas izdelamo tudi naprsne šopke, poskrbimo za okrasitev in dekoracijo vaše poročne lokacije ter okrasitev cerkve.

  Cvetličarstvo Marko Zakrajšek poskrbi za:
  - poročno dekoracijo
  - poročni šopek
  - izdelavo naprsnih šopkov
  - poročno ikebano
  - okrasitev avtomobila
  - okrasitev poročnih dvoran
  - okrasitev cerkve


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp