CVETLIČARNA ZVEZDICA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA ZVEZDICA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA ZVEZDICA

   Pristaniška ulica 2, 6000 Koper

   Telefon: 05 6273 810

   Telefon: 031 815 654

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Zvezdica se nahaja v Kopru in smo prava izbira v kolikor iščete kvalitetno in cenovno dostopno cvetličarno. V naši ponudbi boste našli bogato ponudbo cvetja, aranžmajev, poročnih šopkov in drugih cvetličarskih storitev.

  Naše delo opravljamo z veseljem in dušo, za seboj imamo več kot 20 let izkušenj. Vsaka cvetlica je posebna tako, kot stranka. Posvetimo se samo vam, ter prisluhnemo vsaki vaši želji. Najlepše izdelke oblikujemo prav s skupnimi močmi.

  cvetličarna zvezdica poskrbi za stilni slog vajine dekoracije

  Vaš najlepši dan obogatimo s cvetjem in dodamo vonj in barve, katerih ne boste nikoli pozabili. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami, vam pomagamo dodati vašemu dogodku stilni slog, ki je primeren za tako priložnost.

  Za poroko nudimo sledeče izdelke oziroma storitve:
  - Dekoracija prostora
  - Namizna dekoracija
  - Dekoracija vozila
  - Poročni šopek
  - Naprsni šopki
  - Ostale storitve po dogovoru

  Ker so za nas vaše želje res pomembne, si z veseljem vzamemo čas za vaš dogodek in skupaj planiramo vsako podrobnost.

  Razveselite ljubljeno ali najdražjo osebo s šopkom svežih in barvanih cvetlic. Obogatite rojstni dan, obletnico ali druge dogodke s pridihom prijetnega vonja. Ponujamo vam šopke za različne priložnosti, kateri bodo dodali vašemu praznovanju poseben čar.

  Predstavljamo vam krasne in elegantne škatlice z vrtnicami. Primerne so za razne priložnosti, saj s svojo lepoto popestrijo in polepšajo vaše posebne trenutke. Izberete si lahko barvo vrtnic, glede na barvo vrtnic, pa škatlico tudi okrasimo.

  Vse škatlice so v obliki valja. Dodate jim lahko tudi vaše posvetilo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp