CVETLIČARNA VRTNICA ZREČE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA VRTNICA ZREČE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA VRTNICA ZREČE

   Cesta na Roglo 4b, 3214 Zreče

   Kontaktna oseba: ga.Urška

   Telefon: 031 542 281

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Vrtnica Zreče daje poseben poudarek na poroke.
  Vsako leto pričaramo cvetlično dekoracijo mnogim mladoporočencem iz celotne Slovenije.

  Vsi, ki boste v prihodnosti izrekli "Da", ste vabljeni v našo cvetličarno, saj boste tu deležni izjemno lepih cvetličnih dekoracij. Nudimo vam vse potrebno, od naprsnih šopkov do celotne okrasitve.

  Cvetličarna Vrtnica zreče z vami na vaš poročni dan

  Poročno cvetje je pomemben del vsake poroke, saj poudari edinstveno romantično vzdušje. Hkrati pa poročno cvetje pomeni dodano vrednost k izgledu poroke. Vsaka nevesta si želi, da bo njena poroka pravljica, zato je pomembno kakšno cvetje izbrati.

  Poročno cvetje ne pomeni samo poročnega šopka ter naprsnih šopkov za priče. Pomembno je tudi aranžiranje vseh prostorov v katerih bo poroka potekala in aranžiranje ženinovega ter nevestinega avtomobila.

  Želite popolno dekoracijo na vaši poroki ampak ste obtičali in vam je zmanjkalo idej?

  Poročna dekoracija je pika na i vašega najlepšega dne zato vam bomo z nekaj nasveti pomagali, da bo dekoracija na vaši poroki zasijala.

  Celotna dekoracija poroke se mora ujemati z dekoracijo ambienta prav tako mora biti povezana z barvno noto vaše poroke.

  Izbira teme poroke je pomembna saj je osnova za celotno poročno dekoracijo in detajle. Ker smo stalno v koraku s časom poznamo veliko stilov porok kot tudi stilov poročne dekoracije.

  Cvetličarna Vrtnica Zreče poskrbi za

  - poročni šopek
  - izdelava naprsnih šopkov
  - okrasitev civilnega obreda
  - okrasitev cerkve
  - krasitev dvorane
  - okrasitev avtomobila


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp