CVETLIČARNA SPOMINČICA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA SPOMINČICA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA SPOMINČICA

   Vurnikov trg, Kranjska cesta 19,
   4240 Radovljica

   Telefon: 041 686 423

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Spominčica se nahaja v osrčju Radovljice. V cvetličarni boste dobili vse od poročne floristike, žalnih aranžmajev, rezanega cvetja, darilnega programa...

  Rezano cvetje, ki je v stalni ponudbi: vrtnice, nageljni, krizanteme, lilije, sončnice...Izdelujemo vse vrste šopkov in aranžmaje po željah strank, izdelke pa lahko po predhodnem dogovoru tudi dostavimo.

  poročna dekoracija

  Poročna floristika v cvetličarni Spominčica je zelo pestra. Poročni šopek mora odražati želje mladoporočencev. Ustrezati morata tako vrsta kot tudi barva cvetja. Na odločitev vpliva tudi starost mladoporočencev, osebnost neveste, kroj in barva poročne obleke ter letni čas, v katerem se poroka odvija. Naloga cvetja je tudi ustvarjanje razpoloženja na poroki zato v cvetličarni Spominčica dajemo posebno pozornost aranžiranju prostora (cerkev, poročne dvorane, restavracije, vrtne poroke...)

  Spominčica

  Spominčica nosi simboliko spominjanja. Po germanski legendi naj bi bog poimenoval vse cvetlice na zemlji, ko je izpod svojih nog zaslišal droban glasek „Ne pozabi me, gospod!", in tako so spominčice dobile ime. V zgodovini so jih večkrat uporabljali kot simbolno cvetje ob spominu na pomembne bitke in padle vojake, borci pa so jih nosili na prsih, ko so odhajali v vojno, da jih njihova ljubezen ne bi pozabila.

  Vrtnica

  Vrtnica je simbol neomajne in večne ljubezni, ki vnaša v življenje mir, varnost in srečo. En sam rdeč cvet govori o strastnem odnosu in sporoča »ljubim te«, šopek pa izraža spoštovanje in željo po slogi. Temnejši odtenki imajo še globlji pomen, medtem ko rožnati simbolizirajo milino in nežnost. Bela vrtnica je simbol zaupanja, nedolžnosti, ponižnosti in čistosti, oranžna zaznamuje navdušenje in hrepenenje, rumena pa veselje in zadovoljstvo. Ponekod vrtnice še zdaj uporabljajo za zdravljenje, meditacijo in ljubezensko prerokovanje.

  Marjetica

  Marjetica simbolizirala čistost, nedolžnost, zvestobo, lepoto, potrpežljivost in preprostost. Tako marjetico kot ivanjščico, katerih živorumeno središče povezujemo s svetlobo in življenjem so včasih uporabljali tudi za vedeževanje. Travniško rožico podarimo optimistični, veseli in iskreni osebi, z odprtim, neomejenim pogledom na svet.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp