CVETLIČARNA MAJDA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA MAJDA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  CVETLIČARNA MAJDA

  Telefon: 03 5741 100, 041 720 531

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

poročno cvetje in dekoracija

Poroka je najbolj slovesen trenutek v življenju vsakega para in poročno cvetje je najlepši okras tega čarobnega dne! Zato ni vseeno, kakšen šopek boste izbrali! Potrebno ga je uskladiti z obleko, z željami neveste, z letnim časom , morda s horoskopom… kdo ve!? Poskrbeti je potrebno za dodatni šopek, ki ga bo ujela bodoča nevesta pa za naprsne šopke, za dekoracijo avtomobilov, šopke za priče in družice, za dekoracijo obreda, za cvetje na oltarju in na poročni mizi, za aranžiranje poročnih prstanov …

Nevesta in ženin, povejta vajine želje, pripravili vama bomo predlog izdelave poročnega cvetja z okvirnim predračunom stroškov in z manj skrbi se bosta pripravljala na vajin srečen dan!

Vsak dogodek bo še bolj slovesen, če ga bomo polepšali s cvetjem. Poskrbimo za dekoracijo cerkve, civilnega obreda, prostora za poročno slavje ter dekoracijo avtomobilov.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp