CVETLIČARNA ANJA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA ANJA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA ANJA

   PE Petkovec 5, 1373 Rovte
   Kontaktna oseba: Jan: +386 40 555 460
   Kontaktna oseba: Anja: +386 51 359 440
   Telefon: 017 091 192

   PE Tržaška cesta 32, 1370 Logatec
   Kontaktna oseba: Irena: +386 41 281 825
   Kontaktna oseba: Anja: +386 51 359 440
   Telefon: 059 018 744

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Anja je manjše družinsko podjetje, ki se nahaja ob glavni cesti Logatec-Žiri. Natančneje 7 km iz Logatca. Cvetličarna pa ima tudi manjšo poslovalnico v Logatcu - Cvetličarna Anja, Tržaška c. 17. Ukvarjamo se z dekoracijo porok in ostalih dogodkov. Izdelujemo vse vrste šopkov (poročnih, šopkov za rojstni dan, šopkov iz bonbonov, makaronov …), aranžmajev (suhih, svežih, polsuhih).

  Poleg proizvodnje le teh se ukvarjamo tudi z urejanjem in zasajevanjem vrtov, gred, parkov, zasaditvijo korit, svetovanjem. V cvetličarni Vam nudimo pester izborcvetja. Aranžiramo darila za vse priložnosti. Izdelujemo izdelke iz brisač in še mnogo drugih stvari.

  Strokovno znanje, izkušnje in ljubezen naših zaposlenih so naše prednosti. Zadovoljstvo in nasmeh na obrazu naših strank pa je vodilo našega podjetja. Kot lahko rečemo dober glas seže v deveto vas.

  cvetličarna anja poskrbi za celotno poročno floristiko

  Za vas imamo široko in vrhunsko ponudbo raznovrstnega cvetja. Nudimo vam različne vrste rezanega cvetja, iz katerih izdelamo najlepše šopke, katere boste dali brez problema iz svojih rok, kot poklon ali kot darilo.

  Cvetličarna Anja je vedno polna lončnic, takih in drugačnih. Na voljo pa je tudi polna izbira okrasnih lončkov. Primerna za čisto vsak osebni praznik.

  S poročno floristiko pa se posvetimo prav vsem na najpomembnejši dan v življenju. Poskrbimo, da ni vse samo sanjsko, ampak tudi lepo.

  Poskrbimo za celotno poročno dekoracijo in sicer:
  - dekoracija civilnega obreda
  - dekoracija cerkvenega obreda
  - dekoracija lokacije za zabavo
  - izdelava poročnega šopka
  - izdelava naprsnih šopkov
  - dekoracija avtomobila...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp