CVETLIČARNA ANDREJA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA ANDREJA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA ANDREJA

   Telefon: 041 340 379

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROČNA FLORISTIKA, ARANŽIRANJE DARIL, ARANŽIRANJE CVETJA

  Cvetličarna Andreja izdeluje enkratne aranžmaje za vse priložnosti. Ustvarjamo tako za poroke, kot tudi za poslovne priložnosti. Z našim cvetjem so dogodki še lepši, osebnejši in bolj posebni. Cvetje vedno prinese življenje in svežo energijo. Poleg tega pove nekaj o Vas samih.- vaše počutje in do določene mere Vašo osebnost. Zato je še posebej pomembno kakšne cvetlične aranžmaje si boste izbrali zase in za ljudi, ki jih imate najraje in jih najbolj cenite.

  V Cvetličarni Andreja vam nudimo veliko izbiro šopkov, aranžmajev in lončnic za vse priložnosti: rojstni dnevi, obletnice, valentinovo, dan žena, poroke, poslovni aranžmaji, žalno cvetje itd.
  Pri nas poskrbimo tudi za dekoracije prostorov, miz, cerkva in dekoracije porok na prostem….

  DEKORACIJA AVTOMOBILOV

  Popoln poročni dan boste veliko lažje uresničili s pomočjo naših čudovitih dekoracij za vozila, ki bodo prevažala ženina, nevesto in svate. Med dekoracijami izstopajo ljubki cvetlični aranžmaji na avtomobilskih kljukah in bogati cvetni aranžmaji na pokrovu motorja, ki naredijo zares veličasten vtis. Pokrov motorja avtomobila je lahko prepleten s trakovi na katere so vpeti cvetni aranžmaji v obliki src ali prstanov. Primerne so tudi skromnejše elegantne okrasitve s pentljami in cvetjem. Cvetličarna ANDREJA Vam je na voljo tudi za dekoriranje vozil svatov.

  Priporočamo zgodnjo pripravo na poroko

  Svetujemo Vam, da nas pokličete 6 do 12 tednov pred datumom, ki ste ga izbrali za dan poroke, čeprav Vam zmoremo poročno cvetje in aranžmaje dostaviti v roku krajšem od 48 ur.

  Svetujemo Vam, da se za vse, kar je povezano s cvetličnimi aranžmaji dokončno odločite šele, ko imate izbrano poročno obleko, saj mora cvetje z obliko in barvno shemo v največji meri dopolniti poročno opravo, ter v enaki meri odsevati osebnost poročnega para.

  Upoštevajte letni čas. Določene vrste cvetja se izven svoje sezone lahko izjemno podražijo. Cvetje vzgojeno izven sezone je tudi manj ekološko. Za ekonomično in ekološko odločitev se lahko vedno obrnete na naše cvetličarje.

  Zaupajte sebi! Odločite se za cvetje, ki je Vam všeč. Obiščite našo cvetličarno in se pozanimajte o primernem cvetju in aranžmajih; Naši cvetličarji Vam bodo znali pravilno svetovati in pripraviti najlepše aranžmaje na podlagi Vaše izbire, za lažjo odločitev vedno pa Vam je na voljo tudi spletna galerija naših preteklih izdelkov.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp