CVETJE N&M

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETJE N&M

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETJE N&M

   Stari trg 16 1225 Lukovica pri Domžalah

   Telefon: 041 364 809

   Kontaktna oseba: Erlene Gril

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna N&M se nahajamo v Lukovici pri Domžalah. Pohvalimo se lahko kar s 25-letnimi izkušnjami na področju dekoriranja porok in ostalih svečanih dogodkov.

  Ker svoje delo obožujemo poskušamo zaljubljenemu paru pričarati iskrice v očeh tako ob pogledu na poročni šopek kot tudi ostalo dekoracijo.

  Nevesta s šopkom izraža svoja čustva, ljubezen, svoje sanje. Poročni šopek je zelo pomemben del poročnega slavja česar se zelo zavedamo, zato se za vsak šopek še posebej potrudimo.

  Nudimo vam vse poročne dekoracije: poročni šopek, naprsni šopki, dekoracijo avtomobila, dekoracijo cerkve, dekoracijo restavracije, dekoracijo obreda in dekoracijo doma.

  Poročni šopek neveste je verjetno drugi najpomembnejši del poroke, takoj za poročno obleko. Zato je pomembno kakšno cvetje izberete, da je skladno s samo obleko.

  Pari postajajo vedno bolj kreativni s svojimi poročnimi idejami dekoracije, da bi lahko ustvarili popolno sliko poročnega dne. Preden se odločite za vrstio dekoracije je pomembna določitev tema poroke.

  cvetje n&m - kreativnost in izkušnje

  Z našimi idejami, kreativnostjo in izkušnjami pri kreiranju dekoracij bomo izpolnimi vsa vaša pričakovanja.
  Pri izbiri poročnega cvetja vedno upoštevamo letni čas v katerem je poroka. Pomemben je tudi stil poroke (moderen, romantičen, naraven...) in pa navsezadnje stil poročne obleke.

  Cvetje N&M je cvetličarna s srcem. Pri nas se stranki posvetimo v celoti in radi ugodimo še tako zahtevnim željam.

  Veselimo se srečanja z vami in skupnega ustvarjanja sanjskih dekoracij, narejenih s srcem.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp