CEKINOV GRAD

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CEKINOV GRAD

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  CEKINOV GRAD

  Telefon: 01 300 96 10

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

NAJINA PRAVLJICA V CEKINOVEM GRADU

Cekinov grad leži na robu Tivolskega parka v Ljubljani.

Brezčasnost baročnega dvorca … poroka v zelenem okolju parka Tivoli, kjer stoji Cekinov grad. Baročni dvorec je leta 1752 dal postaviti grof Leopold Karl Lamberg. Čez desetletja je grad dobila v dar Ivana Lamberg, poročena z jahalnim mojstrom Lovrencem Szogenyjem. Po njem so Ljubljančani graščino poimenovali v Cekinov grad, danes kulturni spomenik nacionalnega pomena.

Poroka v Cekinovem gradu je posebno doživetje, namenjeno tistim, ki želijo svoj dan ljubezni proslaviti na poseben in edinstven način. Izjemna lepota dvorane ustvarja unikatno atmosfero večne romantičnosti. Baročno poslikane stene in strop dvorane ter dve okrasni peči dajejo poseben pečat grajskosti.

Z dvorane je neposreden izhod na balkon, kjer se odpira prelep pogled na kostanjev drevored. V toplih dneh sta na voljo tudi manjši terasi z izhodom iz preddverja. Slednje je primerno za pogostitve in druženje po končani prireditvi. Na voljo je dodatni prostor za pripravo in kratkotrajno hranjenje pijače.

KONTAKTI IN ORGANIZACIJA

Če želite organizirati vaš dogodek v Viteški dvorani ali imate kakršno koli vprašanje glede ponudbe, pogojev in organizacije, se prosim obrnite na Oddelek za odnose z javnostmi.

Z veseljem se bomo odzvali.

Kontakt:
Irena Ribič
T +386 (0)1 300 96 33
E irena.ribic@muzej-nz.si

Peter Bezek
T +386 (0)1 300 96 16
E peter@muzej-nz.si

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp