BUČNO OLJE DS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BUČNO OLJE DS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  BUČNO OLJE DS

  Velika Nedelja 29, 2274 Velika Nedelja

  Kontaktna oseba: Nada Feuš

  Telefon: 041 875 156

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

bučno olje kot izvirno darilo za svate

Ali morda nimate idej kaj podariti svojim bližnjim ob posebnih praznikih kot so: poroka, rojstni dan, razne obletnice, božič, itd, svojim poslovnim partnerjem ali morda zaposlenim ob koncu leta? Mi imamo rešitev za Vas!

Smo majhna družinska kmetija iz Prlekije, natančneje iz Velike Nedelje ( okolica Ormoža), kjer se že dolga leta ukvarjamo s pridelavo in prodajo bučnega olja. Ker se trudimo, da v čim večji meri zagotavljamo lastna bučna semena za proizvodnjo bučnega olja, vemo, da našim kupcem dajemo izdelek odlične kakovosti.

Naša kvaliteta je proizvodnja 100% nerafiniranega bučnega olja in praženih bučnic. To dvoje prodajamo posamezno ali v kombinaciji v različnih volumenskih embalažah.

Pri sestavi darilnega paketa imate na voljo naslednje: bučno olje, bučna semena, bučni namaz, kis iz aronije in jabolčni kis, med, buteljčna vina.

Povezani smo s kvalitetnimi pridelovalci kot so:
- Čebelarstvo in čebelarski muzej Tigeli – dobavitelji medu
- Jesko d.o.o. – dobavitelj kisa
- Vinogradništvo Miran Trop – dobavitelj vina
- Čebelarstvo Horvat

Veseli bomo, če bomo lahko našo zgodbo širili skupaj z Vami, da bomo skupaj poudarili in podprli kvaliteto, ki jo dosegamo majhni pridelovalci v prleški deželi.

Bučno olje DS je čudovito darilo, ki ga lahko dekoriramo povsem po vaših željah.

PREGLEJTE KATALOG VSEH IZDELKOV: VSI NAŠI IZDELKI


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp