BOTANIČNI VRT SEŽANA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BOTANIČNI VRT SEŽANA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  BOTANIČNI VRT SEŽANA

  Telefon: 05 7311 243 , 031 625 093

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

BOTANIČNI VRT SEŽANA kjer se vajin »da« sliši drugače

Sredi kamnite kraške krajine, obarvane s srebrnim brinjem, škrlatnim rujem in rubinasto trto, se na obrobju Sežane v vsej svoji veličini bohoti Botanični vrt Sežana ob vili Mirasasso iz leta 1848.

Vrt osupljive eksotične narave in kulturne zakladnice, ki ga je z izjemno ljubeznijo v skalovita kraška tla vklesal človek. Vrt, ki ga je od tedaj neštetokrat previharila burja in ga ničkolikokrat ožgalo mediteransko sonce, a kljub temu dostojanstveno in častitljivo dalje piše svojo zgodbo.

EDINSTVENO DOŽIVETJE

Poved o edinstvenih doživetjih, kot je edinstven vstop v zakonsko zvezo, ki se tu na jasah vrta, v senci mogočnih ceder in eksotičnega drevja, pod cvetočimi pergolami ter med palmami stoletja in pol starega rastlinjaka ustvarjamo namreč ekskluzivna kulisja civilnih poročnih obredov in poročnih slavij v poročnem šotoru.

V skladu z željami ustvarimo unikatno atmosfero v slogu moderznizma, vintage pridiha, kraškega tradicionalizma idr., ki jo za popolnost odenemo v izbrano glasbo lokalnih ustvarjalcev, kapljico vrhunskih kraških vinarjev ter izvrstne jedi kraških kuharskih mojstrov.

CERKVENI OBRED

Gostilna in hotel Bistra*** se nahaja le 13 km iz Ljubljane med Vrhniko in Borovnico, ob vhodu Tehniškega muzeja Slovenije.

Odražamo preplet tradicije in sodobnosti. Kulinarika domačega okusa je začinjena s pravo mero sodobnih receptov. Pri nas kuhamo okusno in z ljubeznijo, dodajamo pridih sezone in sestavine izbiramo iz lokalnega okolja. Na voljo je 19 prenovljenih sob (2015), ki vabijo k počitku.

Idilično okolje in ambient za praznovanja, poroke, kulinarično razvajanje, oddih v dvoje ali aktiven družinski potep.

Več informacij na:

KSP d.d. Sežana
Partizanska cesta 2, 6210 Sežana

T: 05 7311 243, 031 625 093
E: storitve@ksp-sezana.si

www.ksp-sezana.si (pod rubriko Botanični vrt Sežana – vrt za poroke)

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp