BOŠTJAN JAMŠEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BOŠTJAN JAMŠEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNA FOTOGRAFIJA BOŠTJAN JAMŠEK

   Telefon: +386 41 250 287

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  S fotografijo sem se srečal pred štirinajstimi leti, ko sem si kupil prvi kompaktni digitalni fotoaparat. Od takrat je fotografija del mojega vsakdana, kajti neprecenljivo je loviti trenutke, ki povedo več kot tisoč besed.

  poročna fotografija

  Moje glavno vodilo je izpolnjevanje želja in pričakovanj ter zagotavljanje zadovoljstva naročnikov. Pozornost prevsem posvečam emocijam, zato znam na fotografijo ujeti tudi tiste najbolj posebne trenutke v katere se boste z veseljem vračali ob listanju poročnega albuma.
  Vse fotografije sem usmeril tudi v poročno knjigo kjer sem našel pravi navdih in vir kreativnosti.

  Če se odločita za rezervacijo, sem prepričan, da bomo s skupnimi idejami ustvarili brezčasne spomine.

  Tukaj sem za vas in vaše zadovoljstvo je moje vodilo. Se vidimo na vajini poroki!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp