BOHINJ ECO HOTEL

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BOHINJ ECO HOTEL

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  BOHINJ ECO HOTEL

  TRIGLAVSKA CESTA 17, 4264 BOHINJSKA BISTRICA

  Telefon: 08 200 41 40

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA
bohinj eco hotel

Bohinj eco hotel v osrčju julijskih alp

Bohinj Park EKO Hotel je idealno mesto za pobeg pred vrvežem ter nedvomno odličen izbor, kadar si želite pričarati atmosfero po svojem lastnem okusu, v ekskluzivnem, sproščujočem in umirjenem okolju alpske doline Bohinj.

Je prijazen hotel, ki se nahaja v osrčju Julijskih Alp ter vas popelje do znamenitosti okoli Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel. Je hotel, s slovesom odlične kuhinje ter izvrstne kulinarike.

Hotelski kompleks s petimi zvezdicami je zaradi samozadostnosti zelo primeren za organizacijo poročnega slavja, saj omogoča tako vnaprej organizirane, več dni trajajoče zabave kakor tudi manjša spontana slavja, kjer si ženin in nevesta obljubita zvestobo v družbi najožjih prijateljev.

Ob lepem vremenu je civilni obred mogoče izpeljati v Ceconijevem parku zraven hotela in Vodnega parka Bohinj, po želji pa celo na ladji, ki pluje po Bohinjskem ledeniškem jezeru ...

restavracija

Restavracija z mešanico sodobne, udobne in atraktivne opreme pričara vzdušje, ki se mu je težko upreti. Prav taka je tudi vrhunska kulinarična ponudba: pristna domača hrana in mednarodne jedi.

Udeleženci dogodkov, seminarjev ali porok lahko zakupijo hotelsko restavracijo za lastno uporabo, kjer lahko z živo muziko ali zgolj sproščujočim posedanjem ob kaminu preživijo nepozaben večer. Če si gostje zaželijo več zabave, jim je na razpolago bowling s prigrizki, karaoke zabavami, disco večeri ali zabavnimi cocktail delavnicami.

romantični oddih v dvoje

Si želite čarobnih trenutkov v objemu ljubljene osebe? Najenostavnejša in najboljša izbira za zaljubljene je paket Romantični oddih.

Paket od 99 EUR / osebo / dan vsebuje:
- nočitev v superior sobi z bogatim samopostrežnim zajtrkom
- dobrodošlica (peneče vino) in sadna košarica v sobi
- 1 x romantična večerja ob svečah v hotelski restavraciji
- 1 x samopostrežna večerja z izbrano kulinarično ponudbo
- 1 x med bivanjem vstop v ekskluzivni wellness v 4. nadstropju hotela
- prvi zajtrk postrežen v sobi (po vaših željah)
- vstop v Vodni park Bohinj: bazeni, whirlpooli, tobogani, plezalna stena itd.
- 1 x med bivanjem: vstop v svet savn v Vodnem parku Bohinj: finske, turške, bio in IR savne
- uporaba kopalnih plaščev, brisač in copat
- fitness s pogledom na bazene
- brezplačen Wi-fi
- parkiranje na hotelskem zunanjem parkirišču.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp