BK TV

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BK TV

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   BK TV

    

    

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poroka je dogodek, ki za vedno ostane zapisan v naših srcih. Da ga lahko kasneje delite s sorodniki in prijatelji, organiziramo tudi video snemanje vaše celotne poroke, vključno z poročno zabavo, ali samo poročne slovesnosti.

  Tako si lahko kasneje v miru ogledate tudi tiste obrobne, drobne, simpatične in zabavne trenutke, ki so se zgodili na vaš poročni dan in vidite tudi tisto, kar ste takrat spregledali.

  Zato, da si boste večno zapomnili najlepše trenutke, zato, da ne boste obremenjevali vaših prijateljev, zato, da boste dobili za zelo primerno ceno vrhunski posnetek vaše poroke, vam v podjetju BK TV ponujamo tri osnovne pakete snemanj porok:

  bk tv

  ZAKAJ IZBRATI PRAV NAS?

  Ker za vas posnamemo vse lepe trenutke vašega poročnega dneva in pripravimo poročni video, ki ga boste z veseljem pokazali še ostalim.
  Poskrbimo za profesionalno montažo in zagotovimo, da vaš poročni video nikoli ne bo pozabljen.

  bk tv

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp