BEST WESTERN HOTEL KRANJSKA GORA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BEST WESTERN HOTEL KRANJSKA GORA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  BEST WESTERN

  VRŠIŠKA CESTA 38, KRANJSKA GORA

  Kontaktna oseba: ga.Nataša Borojevič

  Telefon: 04 588 15 20, 04 588 11 76

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Sanjski dan v raju za ljubitelje narave Zgornjesavska dolina, ena najlepših alpskih dolin, vabi ljubitelje narave k aktivnim doživetjem in mirnemu odkrivanju naravne in kulturne dediščine Kranjske Gore in okoliških krajev. Kombinacija svetovljanskega utripa Kranjske Gore in Planice ter mirne idiličnosti okolice, kjer domujejo zimski športi, vsakomur zagotavlja dobro počutje. V Zgornjesavski dolini vas na slehernem koraku spremljajo nepozabni razgledi na Julijske Alpe in Karavanke ter svež gorski zrak. Kraje pa združuje ponos domačinov na bogato izročilo in lepote, ki jim jih je podarila narava. Poročni dan v Kranjski Gori bo zatorej zaznamovan z veličastno okolico ter prijaznostjo in gostoljubnostjo tamkajšnjih ljudi, ki vas pričakujejo odprtih rok.

Best Western Hotel Kranjska Gora**** je oddaljen le streljaj od središča Kranjske Gore. Leži v osrčju narave in nedaleč od smučišča Vitranc. Tukaj se srečujejo narava, tradicija in sodobnost, kjer se lahko razvajate in počutite kot doma.

V Best Western Hotelu Kranjska Gora**** se čas ustavi. Primeren je za obisk v vseh letnih časih. Gostu se vedno odpirajo široke možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, uživanja v naravi, okušanju odlične kulinarike, za poslovna srečanja in poroke. Best Western Hotel Kranjska Gora**** ponuja prijetne in prostorne sobe, bazen in savne, urejena teniška igrišča, konferenčne dvorane in igrišče za otroke.

poroka v hotelu BEST WESTERN

Hotel Lek odlikuje lega na robu Triglavskega narodnega parka, nedaleč od slikovitega jezera Jasna in središča Kranjske Gore. Poročni obred lahko pripravijo na zelenici ob hotelu, kjer je ob postavitvi šotora možna tudi izvedba poročnega slavja za do 120 svatov. V notranjosti hotela so za posebne priložnosti na voljo Vandotova soba, dvorana in restavracija z idiličnim razgledom na gore, kjer vlada prijetno vzdušje. Iz kuhinje Hotela Lek vedno diši po jedeh, v katerih se prepletajo sodobnost in tradicija, izbranost okusov in pristnost doma- če kuhinje, kulinarično ponudbo pa zaokrožujejo paleta izbranih vin in priznane hišne sladice.

informacije

• odgovorna upravna enota: Upravna enota Jesenice
• zelenica ob hotelu, do 120 oseb
• dvorana v Hotelu Lek,do 120 oseb
• Vandotova soba, do 30 oseb
• zelenica ob hotelu (postavitev šotora), do 120 oseb
• dvorana v Hotelu Lek,do 120 oseb • restavracija, do 80 oseb


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp