BABIČINA SLAŠČIČARNA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BABIČINA SLAŠČIČARNA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   BABIČINA SLAŠČIČARNA

   Novo Mesto

   Telefon: 031 855 552

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Slaščičarna Zalana je plod dela ter želje po ustvarjanju. Naše slaščice so izdelane skrbno in po skrivnih receptih naše babice. Izdelujemo sladice ter prigrizke po naročilu. Dostavljamo pa jih po celotni Sloveniji.

  torte zalana za vsako priložnost

  Naše torte so pripravljene z največjo mero ljubezni in so lahko najrazličnejših okusov in oblik ter so skupaj z pecivom primerne za različne priložnosti kot so:
  - rojstvo
  - krst
  - obhajilo
  - birma
  - obletnice
  - rojstni dan
  - poroka

  Poleg vrhunskih in okusnih tort vam posladkamo življenje in vaš osebni dogodek s široko paleto sladic.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp