ATELJE Q

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ATELJE Q

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ATELJE Q

   Arja vas 102, 3301 Petrovče

   Telefon:  040 480 241

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Dobrodošli na strani Atelje Q, kjer ustvarjalnost in domišljija ne poznata meja. Kjer se kreirajo slaščice, torte in ostale kulinarične dobrote.

  atelje q - uživajte v bogastvu okusov

  Posebno pozornost dajemo prav pri vsaki izdelavi torte za vse priložnosti. Vašim željam se poskusimo čim bolj približati. Izdelujemo torte za vse priložnosti kot je poroka, rojstni dan, krst, obhajilo, obletnica in za vse ostale priložnosti.

  Vse torte izdelujemo po naročilu, v različnih oblikah in velikostih.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp