A&S DESIGN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A A&S DESIGN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   A&S DESIGN

   Kontaktna oseba: Anja Šuler

   Telefon: 031 834 676

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  A&S design so unikatni leseni izdelki narejeni s srcem in izdelani v Sloveniji. Naše lesene izdelke lahko uporabite kot poročno dekoracijo, dekoracijo za rojstne dneve, obletnice kot darilo svoji ljubljeni osebi ali kot okras doma.

  Za posebne priložnosti vam oblikujemo in izdelamo vabila po vaš želji.

  a&s design - leseni izdelki narejeni s srcem

  Na voljo leseni izdelki z laserskim graviranjem vaše želene vsebinete in slik, papirnata in lesena vabila za poroko, konfeti, dekoracijski srčki, namizne tablice z imeni...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp