ANZHE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANZHE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANZHE

   Koroška ulica 7, 4280 Kranjska Gora

   Telefon: 041 464 316

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  VSE SE ZAČNE Z - Neskončno željo po ustvarjanju glasbe, petjem in risanjem nasmehov na obraze poslušalcev.

  anzhe - Glasba na poroki oz. na poročnem obredu

  Poročni dan je eno najpomembnejših pranovanj v vašem življenju, obdano z ljubeznijo, družino, dobro hrano in odlično glasbo. Glasba ob poročnem obredu oz. poročni ceremoniji je nekaj, kar si mladoporočenca zapomnita za vse življenje, zato je moj predlog, da popestrita ta uradni del z mojim nastopom in glasbo po vajinih željah.

  Spremljava ob poročnem obredu ponavadi vsebuje 4 pesmi: 1. pesem ob prihodu neveste k matičarju, 2. pesem po izmenjavi prstanov, 3. pesem ob podpisovanju prič in 4. pesem na koncu. Mladoporočenca lahko vse 4 pesmi izbereta sama, v kolikor pa želita, pa pesmi izberem sam in jih situaciji primerno stopnjujem.

  Sledi pogostitev za svate in tu ponovno nastopim jaz s programom, ki je dolg približno 1 uro oz. po dogovoru.

  Moje glavne značilnosti:
  - pevec in kitarist (moški vokal in akustična kitara),
  - rock, pop, moderna in starejša glasba na akustični kitari ali s spremljevalnim bandom,
  - izkušen solo glasbenik z večletnimi izkušnjami tako doma kot v tujini (Ciper, Avstrija, Nemčija, Angija, Poljska, Češka,…),
  - učen vokalist,
  - DJ oz. tudi kombinacija z živo glasbo,
  - na voljo po celi Sloveniji in v Evropi.

  Na voljo imam 2 vrhunska baterijsko napajana zvočnik Elite Acoustics, zato na samem mestu ne potrebujem elektrike in kablov, saj sta kitara in mikrofon priklopljena brezžično. S takšnim ozvočenjem je ceremonijo možno speljati tudi tam, kjer ni elektrike (v gorskih kočah, na raznih poljih, na plažah, itd…).

  Igram vse zvrsti glasbe, na repertoarju je preko 400 pesmi. Na voljo vse od 60-ih do moderne glasbe, popa, rocka, slovenskih in tujih pesmi. V kolikor imata posebne želje, lahko pesmi izbereta tudi iz mojega seznama.
  V kolikor bi želela, da zapojem pesem po vajini izbiri, ki ni v mojem repertoarju, se jo z veseljem naučim.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp