ANSAMBEL ZEME

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANSAMBEL ZEME

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANSAMBEL ZEME

   Kontaktna oseba: Bojan Zeme

   Telefon: 041 679 068

   Kontaktna oseba: Danijela Zeme Pečnik

   Telefon: 031 606 979

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Smo ansambel Zeme, glasbena zasedba samih prekaljenh glasbenh mačkov. Saj nas poznate, znani obrazi slovenske narodnozabavne in zabavne scene! Sodimo med najkakovostnejše zasedbe tako protokolarne kot tudi malo manj formalne zabave. Z našim raznolikim repertoarjem lahko popestrimo večer tako, kot si želite! Le kdo ne pozna pesmi Le objeta isto misliva, Kraljica jodlanja (cover) in Mozartino show in številnih drugih uspešnic, ki jih je s svojo skladateljsko žilico, smislom in natančnim ušesom spisal ali aranžiral Bojan Zeme. Skladbe so vsakomur všečne: laikom, prenekateri strokovni komisiji na festivalih, pa tudi učencem v glasbeni šoli.

  ansambel zeme sestavljajo

   

  Z bratom Andrejem Zemetom sta poznana, natančna in nerazdružljiva pihalca v kvintetovski zasedbi.

  Če pa svoj glas doda še Danijela Zeme Pečnik, dobimo že vsem zelo dobro znan, čarobni pevski tercet ... Seveda pri tem pomaga Andrejev čarodejski talent, ki naš nastop po želji popestri.

  Svoj nepogrešljiv delček v mozaiku dodajajo glasbeni prijatelji, kot so Jože Mandl, ki s svojimi hitrimi in natančnimi prsti na tipkah poskrbi za poskok vseh na in pod odrom. Svoje znanje kot odličen pedagog podaja svojim učencem.

  Sandi Knez kot dober in dolgoletni prijatelj odrov na kitari zaigra vse, kar si naše poslušalstvo in neposlušalstvo želi. Z veseljem pa podaja svoje znanje tudi drugim.

  Jan Mithans občinstvo takoj zbudi in ko pihne v svoj bariton, nobena peta ne ostane "nesrbeča", da si ne bi želela na plesišče. Podporni član je tudi naš bobnar Mitja Telič, ki poskrbi za odlično zabavo in vas v ritmu srca popelje z nami. "Da srce ti zaigra zame," kot pravi naša najnovejša uspešnica.

  Imamo novejši, poročni valček, Sreča najine ljubezni, ki si ga mladoporočenci mnogokrat izberejo za svoj poročni valček ali otvoritveni ples.

  Bil je predstavljen v velikem finalu festivala Slovenska polka in valček 2019.

  Poskrbimo za vse vrste zabave:
  VESELICE VSEH VRST (od prvomajskih kresov do gasilskih veselic, preko lepih nedelj in farnih dnevov do oktoberfestov, tudi sredi novembra
  POROKE (v svoji glasbeni karieri smo odigrali nešteto porok, ponujamo tudi ALL-INCLUSIVE PAKETE z glasbo na civilnem in cerkvenem obredu. Kar mi poročimo, je čarobno in drži!
  ZASEBNE ZABAVE (rojstni dnevi, okrogle obletnice, tudi z animacijo čarodeja...
  PLESI VSEH VRST (zaključki, dobrodelni plesi, maturantski plesi, valete...
  KONCERTI.

  glasba na poroki

  danijela zeme pečnik - petje na porokah

  Boste rekli »da«?

  Moj glas za svoj »da« imata!

  Eden najbolj čustvenih trenutkov je prav poroka. Petje in glasba v živo se na tako pomemben dogodek dotakneta vaših čustev in podpirata vajino odločitev. Zasanjajta z najlepšimi poročnimi pesmimi, ki sem jih pripravila za vaju in vajin poročni dan. Z izrazito glasovno in čustveno interpretacijo si svoj poročni dan vtisnita v spomin. Izberita iz mojega širokega repertoarja. Vajine pesmi ni zraven? Nič hudega, naučim se je lahko posebej za vas. Združujem strokovnost in čustva z izkušnjami in prisrčnostjo! Zagotovljena kurja polt!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp