ANSAMBEL PETAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANSAMBEL PETAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANSAMBEL PETAN

   Telefon: 041 945 700

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   POKRIVNOST PO CELOTNI SLOVENIJI

  Ansambel Petan je družinska glasbena skupina. Deluje že 12 let in ima dolgoletno tradicijo igranja na porokah in tovrstnih slavjih. V prvi vrsti velja omeniti, da imajo odlično poskrbljeno za vodenje kot tudi animacijo. Njhov repertoar obsega igranje narodnozabavne, zabavne in dalmatinske glasbe. Poskrbljeno imajo tudi za osvetlitev in barvno animacijo prostora. Seveda pa, da ohcet po domače povedano "diha", poskrbijo tudi za različne igre ob predhodnem dogovoru z ženinom in nevesto. Torej vse je prilagojeno željam ženina in neveste. Ob polnočnem delu (polnočni ples) imajo pripravljen tudi lep program, kjer ob čarobnih trenutkih popeljejo do razreza torte. Njihova ponudba pa lahko po dogovoru vključuje tudi igranje na civilni in/ali na cerkveni poroki in tudi spremljanje svatov čez dan.

  ANSAMBEL PETAN IN NJIHOVI ZAČETKI

  Ansambel Petan so fantje polni energije in velike želje po ustvarjanju. Do sedaj so izdali že preko 20 lastnih pesmi in videospotov, med katerimi velja najbolj izpostaviti pesmi Stari hrast, Posebna si, Dej na hitro in nekatere druge, ki se predvajajo po celotni Sloveniji. ž

  Za njih je značilno štiriglasno moško petje in žameten glavni vokal njihovega harmonikarja Denisa. Skupaj jih drži veselje do igranja in velika prijateljska vez. Voljo za ustvarjanje jim dajejo ljudje, ki prepevajo z njimi na nastopih. Igrajo na veselicah, koncertih, porokah, rojstnih dnevih, abrahamih, maturantskih plesih, skratka povsod kamor jih pokličejo.

  ansambel petan in njihovi člani

  glasbena skupina za poroko

  Denis

  Denis Petan je vodja ansambla. Doma je na Gorenjem Mraševem. V ansamblu igra harmoniko, klaviature in poje. Napisal je melodije za veliko naših pesmi. Obiskuje pravno fakulteto v Ljubljani. Končal je tudi srednjo glasbeno šolo Marjana Kozine v Novem mestu v igranju diatonične harmonike. V prostem času rad vozi motor, igra košarko, nogomet in teče.

  glasbena skupina za poroko

  Primož Petan

  Primož Petan kot najmlajši član ansambla igra kitaro, električno kitaro in poje. Je skladatelj in besedilopisec. Domuje na Gorenjem Mraševem. Končal je šest letno glasbeno šolo Marjana Kozine v Novem mestu. V prostem času igra nogomet, teče in vozi motor.

  glasbena skupina za poroko

  Ivan Petan

  Ivan Petan v ansamblu poje, igra harmoniko, kahon in tamburin. Na nastopih stresa šale ter vodi program. Doma je na Gorenjem Mraševem. V prostem času vozi motor, jaha konje in uživa v negovanju vinske trte v svojem vinogradu.

  glasbena skupina za poroko

  Bor Petković

  Bor Petković je 22 letni študent, ki zna marsikaj. Ker je maser, vsaki ki mu pride pod roke ni žal. Ima licenco reševalca iz vode, zato se v njegovi navzočnosti lahko mirno kopate. Pohvali se lahko, da je bil leta 2016 z ekipo mladinski prvak v raftu. V prostem času mu ni dolgčas, saj mu družbo dela njegova psička, črna labradorka Luna. Obožuje dolge sprehode in sončne zahode.

  Mnenja mladoporočencev

  Matej&Mateja
  Pri nama so igrali Petani. Midva sva noro zadovoljna.Preprosti, sproščeni dolenjski fantje z odlično energijo, upoštevajo želje, delijo preizkušene nasvete, povrhu vsega pa še zelo lepo pojejo in prijetno povezujejo dogajanje na poroki
  Torej, same pohvale 😊
  ansamblu Petan

  Barbara&Tomaž
  Pri naju so igrali in sva bila navdusena 😊. Pojejo res odlicno, se prilagodijo željam in super povezujejo program. Res top ansambel

  Tonka&Klemen
  Ansambel Petan je najboljša izbira, ker so prilagodljivi, odgovorni, zanesljivi, zabavni. 😊😊😊Spremljali so nas skozi celoten dan in ustvarjali odlično vzdušje med svati.
  Priporočava Ansambel Petan!!!👌👌👌👌


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp