ANSAMBEL KLEMNA KREŽETA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANSAMBEL KLEMNA KREŽETA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANSAMBEL KLEMNA KREŽETA

   Kontaktna oseba: Marjan Peterlin

   Telefon: 051 648 783

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ime imamo po našem odličnem harmonikarju Klemnu Krežetu, ki je tudi učitelj igranja na diatonični harmoniki.

  Smo štiričlanska zasedba, katere člani smo iz Notranjske, Dolenjske in iz Zasavja. Vsi imamo že večletne glasbene izkušnje in s tem širok nabor narodnih in zabavnih viž, za vse generacije.

  ansambel klemna krežeta poskrbi za dober žur

  Srčno se potrudimo za dobro vzdušje: zaigramo, zapojemo in pripravimo spremljajoči program, pa naj bo to : veselica, obletnica ali poroka.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp