ANINA DELAVNICA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANINA DELAVNICA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANINA DELAVNICA

   Kontaktna oseba: Ana

   Telefon: 041 594 697

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Dobrodošli v Anini delavnici!
  Kot je že iz imena podjetja razvidno, se vse skupaj ''dogaja'' v delavnici, kjer preživim večino dneva.
  Moje podjetje je nastalo predvsem iz ljubezni do narave, lesa, veselja do dela z ljudmi in izdelovanju izdelkov, ki so lahko narejeni samo za vas!
  Na kratko naj povem, da nudim veliko različnih lesenih izdelkov. No, kaj bi dolgotvezila, naj vam slike povedo svoje.

  anina delavnica - ljubezen do narave in lesa

  Vsak moj izdelek je narejen po naročilu in po vaših željah. Zaradi narave dela je morda kdaj potrebno počakati kakšen dan več, v kolikor je obseg dela večji. Seveda se potrudim, da je izdelek pri vas kar se da hitro.

  Sodelujem tudi z raznimi podjetji, katerim izdelujem poslovna darila, darilne kartice, leseno embalažo, dekoracijo njihovega podjetja, table,..

  LESENI METULJČKI

  Leseni metuljček je poseben in očarljiv modni dodatek, ki je pri nas vedno bolj veljaven. Vsi moji metuljčki so izdelani iz 100% naravnega masivnega lesa, ročno obdelani (zbrušeni) ter premazani z zaščitnim lakom. Izberete lahko med različnimi oblikami in velikosti. Enak metuljček lahko imate vi oziroma vaš partner, ter vaš sin/nečak.. Izbirate lahko med različnimi barvami in oblikami.

  unikatni LESENI ALBUMi

  Leseni album oziroma album z lesenimi platnicami, v katerega lahko shranite svoje ali vajine spomine, spomine vaših najbližjih ali spomine vaših otrok. Lahko je tudi odlično darilo ob rojstnih dnevih, porokah, dnevu žena, valentinovem, ali ob raznih drugih priložnostih.
  Da je pa še toliko bolj poseben, si lahko napis izberete sami po svojih željah.

  Leseni izdelki, ki jih pari vključijo v dekoracijo svoje poroke nosijo prav poseben pečat. Lahko so plod vaše domišljije in idejnih zamisli.
  Če želite svoji poroko dati piko na i ste vabljeni k ogledu mojih lesenih izdelkov. Vedno sem pripravljena na inovativne zamisli. Pomagajte mi, da bomo skupaj razvijali nove in še boljše ideje.

  Več mojih izdelkov najdete na moji FB strani


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp