AMON OLIMJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A AMON OLIMJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  AMON OLIMJE

  Olimje 24, 3254 Podčetrtek

  Telefon:  +386 3 818 24 80

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Imeti gosta pod svojo streho je častno in odgovorno. Z vašim obiskom bomo zelo počaščeni, hkrati pa vam bomo postregli z najboljšo hrano iz naše kuhinje. Vsa pripravljena hrana je naravna in je skrbno pripravljena s tradicijo in znanjem. Srčno dobrodošli v naši restavraciji, katera se nahaja v spodnjem delu stare hiše Amon.

Hotel Natura Amon se nahaja v Olimju, 3,5 km od Podčetrtka in Term Olimia.

POROKE IN ZABAVE

Olimska kotlina pri nas je kot nalašč ukrojena kulisa za posebne dogodke kot je poroka.
Obdani z zelenjem, gozdovi, vinogradi in urejenim golf igriščem boste preživeli najlepši dan v življenju in rekli usodni "da".

Organiziramo civilne poroke na prostem, naše poročne ceremonije pa so nekaj posebnega in unikatnega, ter predvsem prekrasne in nepozabne. Prav tako naša kotlina z 20ha zemljišča ponuja veliko prosotra za zabave in piknike na prostem.

restavracija amon olimje

Restavracija Amon je opremljena v rustikalnem slogu vinske kleti z originalno vinarsko kulturno dediščino, katera je zelo bogata v okolici Virštanja. Našim gostom želimo ponuditi široko paleto izvirnih kulinaričnih dobrot in vina iz naše lastne proizvodnje.

Restavracija Amon ima certifikat ekološke restavracije in je prva ekološka certificirana restavracija v Sloveniji.

Prostorsko je restavracija razdeljena na 4 dele: star prostor pri šanku, osrednji prostor s separeji, zimski/letni vrt ter terasa z balkonom.

Degustacije vin

Degustacije lahko priredimo ob spremljavi harmonikaša kjer s pesmimi naših prednikov opevamo rodovitno slovensko zemljo, ki nam daje to žlahtno kapljico.

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo zadnjo letino iz vinarstva Amon kot tudi nekartera arhivska vina.

Degustacijo lahko spremljajo tudi okusni hladni prigrizki.

Udobno opremljene sobe vključujejo kabelsko TV z ravnim zaslonom, ventilator, sodobno kopalnico, pisalno mizo in sef za prenosni računalnik.

Hotel s 4 zvezdicami ponuja otroško igrišče, mizo za namizni tenis in najem koles, s katerimi lahko raziskujete okolico.

Restavracija Amon proizvaja lastno vino in iz naravnih sestavin pripravlja regionalne jedi po naročilu. Obiščete lahko vinsko klet ali se sprostite na sončni terasi.

sobe in apartmaji

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, začenši z vinom, hrano, športnimi aktivnostmi, kot tudi z nastanitvijo. Internat NATURA AMON **** se nahaja v oazi zelenja, na eni strani obdano z gozdom, ki se razteza nasproti sončnemu vzhodu na drugi strani s pogledom na igrišče za golf.

Kvalitetno pohištvo je narejeno iz naravnih materialov, barve pa blagodejno vplivajo na vaše dobro in udobno počutje. Notranja arhitektura nas boža s preteklostjo in ponuja nežno roko prihodnosti. V našem internatu se um spočije in telo se revitalizira z vnemo.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp