AMBROŽ KREACIJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A AMBROŽ KREACIJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  AMBROŽ KREACIJE

  RIHARJEVEC 8, ŠMARTNO PRI LITIJI

  Kontaktna oseba: Katarina Ambrož

  Telefon: 040 694 709

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

LESENE AMBROŽ KREACIJE

Sva Katarina in Jože Ambrož in se ukvarjava z izdelovanjem in prodajo unikatnih lesenih izdelkov, kot so poročni dodatki, kravate iz lesa, lasnice, lesene posode, pladnji, vaze, deske, šatulje, lesene luči, ogledala, svečniki..., pa vse do unikatnega lesenega nakita. Izdelke prodajava pod oznako Ambrož kreacije.

Želiva, da les, v teh kreacijah, zasije v vsej svoji lepoti. S tem naj bo poudarjena tako veličina lesa in celotne narave, kot tudi veličina Kreatorja.

Obliko, dimenzije in izrezan vzorec je možno opremiti in prilagoditi vašemu darilu, vašim željam in domiselnosti. Vsak izdelek je lahko popolnoma personaliziran.
Unikatno oblikovan lesen izdelek je lahko kot lepo poročno darilo, poslovno darilo, darilo prijateljem ali svojcem ob različnih praznikih. Na vašo željo lahko napišemo tudi posvetilo.

AMBROŽ KREACIJE KOT izvirno DARILO

Načrtujete poroko ali praznovanje rojstnega dne? Praznujete rojstvo otroka ali obletnico, pa ne veste kaj podariti?
Ambrož Kreacije imamo na voljo vrhunske lesene izdelke, ki so lično oblikovani ter dekorirani.
Po naročilu izdelujemo vse, kar je možno narediti v sklopu naših zmožnosti.
Naša osnovna dejavnost je izdelava in unikatna poslikava izbranega oblikovanega les.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp