AKALU LESENI IZDELKI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A AKALU LESENI IZDELKI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   AKALU LESENI IZDELKI

   V Kote 1/b, 2204 Miklavž na Dravskem polju

   Telefon:  040 531 855

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  AKALU je blagovna znamka malega družinskega podjetja, ki se ukvarja z izdelavo unikatnih lesenih izdelkov, narejenih po željah strank.

  Vsak izdelek je dobro premišljen, ročno dodelan in sestavljen iz skrbno izbranega lesa, da se odlično obnese v različnih vremenskih in časovnih razmerah.

  Delovni dnevi so ustvarjalno zelo pestri, vsak dan izdelujeva kaj drugega. Najine stranke so tako podjetja kot posamezniki. S podjetji sodelujeva predvsem na področju embalaže, poslovnih daril, pisarniškega materiala in reklamnih napisov. Posamezniki pa se na naju obračajo s svojimi individualnimi željami za priložnostna obdarovanja, rojstne dneve ali pa ob izjemnih dogodkih, npr. porokah, maturantskih plesih in podobno, kjer poskrbiva za izvirne spominske izdelke, vabila in drugo.

  Vabiva vaju, da prelistata KATALOG in si ogledata še druge izvirne izdelke.

  PODSTAVEK ZA POROČNE PRSTANE

  Podstavek je iz topolovega lesa. Krasi ga ozek ali debel, orehov ali hrastov pas. Izbirata lahko med obliko srca, kroga ali znaka neskončno.

  ŠKATLICA ZA POROČNE PRSTANE

  Izbirata lahko med svetlo (topolovo) ali temno (orehovo ali mahagonijevo) škatlico. Notranjost je okrašena z juto, ima pregrado za prstane in po želji tudi srčka z imeni mladoporočencev. Škatlice so lahko tudi brez pregrade. Izdelujeva škatlice z dvižnim pokrovom in škatlice na tečaje.

  POROČNE TABLICE

  Tablice so iz topolovega lesa. Mladoporočenci/svati jih lahko držijo v rokah ali jih pritrdijo na lesen podstavek, drevo, ...

  NAPRSNI ŠOPKI

  Topolovi naprsni šopki so lahko pritrjeni z magnetkom, zaponko ali trakcem, ki se zaveže okoli zapestja. Srček z magnetkom lahko gostom ostane kot darilo in lep spomin.

  DREVO ŽELJA

  Velikost drevesa je 85 cm x 55 cm. Deblo drevesa, ptički in srčki so ročno pobarvani. Ptička simbolizirata mladoporočenca, nad njima je srček z imenom otroka, lepo mislijo, osebnim posvetilom. Srčki so namenjeni svatom, ti se nanje podpišejo ali zapišejo misel, želje za mladoporočenca. K drevesu sodi tabla z navodilom za izpolnjevanje. Na hrbtni strani je mehanizem na obešanje. Drevo želja s podpisi vseh gostov je nepozabni spomin na poročni dan.

  METULJČKI

  Moške in otroške metuljčke izdelava iz orehovega, hrastovega, mahagonijevega ali jesenovega lesa. Za deklice izdelava metuljčka na elastiki, neveste pa lahko dobite srčka iz ženinovega metuljčka.

  POROČNI NAKIT

  Po želji izdelava uhane, verižice in prstane. Izbirate lahko natur ali ročno pobarvan nakit. Da je nakit eleganten in primeren za poroko, uporabiva oreh, hrast, mahagonij ali jesen.

  pravljično, edinstveno in unikatno

  Izdelki, namenjeni porokam, nosijo v sebi posebno energijo. So plod želja in domišljije mladih parov, zato so obogateni z ljubeznijo, upanjem in vero v čarobno skupno prihodnost. Upava, da v njih najdeta idejo za svoj veliki dan. Z veseljem sprejmeva vse vajine želje in izdelava drugačne izdelke, tudi take, ki jih ne vidita v tem katalogu.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp