4EVER GREEN BAND

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A 4EVER GREEN BAND

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   4EVER GREEN BAND

   Kontaktna oseba: g.Dušan Pegam – +386 68 140 833

   Kontaktna oseba: g.Gašper Gustinčič – +386 31 707 330

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Smo žur band z imenom 4EVER GREEN BAND. Za vaš dogodek naredimo nepozabno zabavo katero si boste še dolgo spominjali.

  Smo skupina z moškim in ženskim vokalom, smo profesionalni in igramo glasbo za vse generacije, nacije, kombinacije in relacije. Najamete nas lahko za poroko, rojstni dan, maturantski ples, privat zabave, zaključene družbe in veselice.

  Naj se najprej predstavimo!
  Smo simpatična 4 članska skupina z imenom 4EVER GREEN BAND. Prihajamo z obale in smo s pravo primorsko dobro voljo in več kot 25-letnimi izkušnjami najboljša izbira za vse priložnosti.

  Naš repertoar obsega več kot 600 pesmi. Pohvalimo se lahko z bogatim repertoarjem plesne in dalmatinske glasbe, slovenskimi in hrvaškimi hiti, narodno zabavno glasbo ter popularno balkan glasbo in vse tja do mednarodnega rocka.

  Izkušnje smo pridobivali doma in v tujini skozi ansamble, kot so Spomin, Dober dan, Barvna televizija, Balkan Rock band, Omega band, slavni SONS-i (z Alenko Gotar), in še bi lahko naštevali... V kolikor bi želeli slišati pesem katera ne sme manjkati na vašem dogodku vam bomo z veseljem ustregli. Po vaši želji lahko izvedemo tudi nastop v akustični varianti (vokali, kitara – bass ali dve kitari )

  Glede na to, da je repertoar izredno obsežen in se stalno dopolnjuje, naj vam zaenkrat pošljem samo delni seznam izvajalcev , ki jih igramo:

  Gibonni, Luka Bassi, Challe Salle, Marko Vozelj, Ivan Zak, Oliver D., Mladen Grdović, Dražen Zečić Jasmin Stavros, Crvena januka, Magazin, Coce, Vigor, Doris Dragović, Berekini, Novkovic, Klape Maslina, Lanterna, Kambi, Sufit...itd., Plavi ork., Parni valjak, Latino, Sars, Jole, El. Orgaz., Daniela, Rozga, Severina, Novi fosili, Bebek, Bjelo Dugme, Psiho Modo Pop, Zlatko Pejaković, Mambo kings, Bajaga, Halid Bešić, Luna, Ceca, Nataša Bekavac, Zlatko Pejaković, Bajaga, Đomla, Halid Muslimović, Haris Džinović, Dino Merlin, Riblja Čorba, Sars, Zdravko Čolić, Željko Joksimović, Rudan, Jan Plestenjak, Pepel in Kri, Elio Pisak, Alen Vitasovic, Lidija Bacic , Don juan, Don Mentoni, Pero Lovsin, Magnifico, Sifrer, Korado in Brendi, Kalamari, Kingston, Rock n Band, Faraoni, Big foot M., Mežek, Čuki, Fonci, Enrique Iglesias, Billy Joel, Tom Jones, Elton John, Bon Jovi, Zucchero, Cotugno, 883 in Max Pezzali, Celentano, Eros, Tozzi, Roling stones, Beatles, CCR, ZZ TOP, Pink Floyd, Status Quo, Tina Turner, AC DC, Lucio Dalla..... Iiin še en kup drugih tudi modernih glasbenikov in skupin..., pa seveda nekaj domačih, kot so Modrijani, Avseniki, Gadi, Gamsi, Slaki, Primorski fantje, Galerija Repanšek, Dvor Jezeršek, Skedenj, Gostilna pod Krvavcem, Via Bona, Hiša posebne Sorte, Adria Convent, Pr' Matjaž Kranj, Grad Grm NM, Grad Štanjel, Agroturizem Šušč (Grahobo Brdo) in še mnogi drugi..,

  4ever green band - Člani zasedbe

  - Gašper Gustinčič - kitara , vokal
  - Tanja Pogačnik (Bučar) - Vokal , klaviature
  - Valentino Destradi - bobni (tolkala) in jaz
  - Dušan Pegam - vokal, bass kitara, klaviature

  Naše Reference
  Terme Čatež; Agriturismo Milic - Sagrado Italia; Dvor Jezeršek, Občina Sežana; Gostilna Tavčar Lj; Restavracija Primorka Strunjan; Agencija Autentica; Gostišče Čebelica - Lukovica; Restavracija Marina Portorož; Cappuccino bar Portorož, Mitol Sežana; Restavracija Kamin Belveder; Grahovo Brdo - Kmečki tur. Mahnič in Grahor; Konjeniški klub Bloke; Zadruga SOČA TRENTA; Hotel Prunk Sežana; Kegljaška Zveza Slovenije; Poroke; Abrahami in fešte kar tako .....in še ogromno drugih

  Kako smo drugačni

  Ker nismo omejeni na določene zvrsti glasbe in ker se lahko z enako energijo prilagodimo prav vsem priložnostim in publiki, kar je posledica dolgoletnih izkušenj.

  Zagotovite si željeni termin, najugodnejšo ceno in najboljšo zabavo še danes! Cena nastopa je odvisna od več dejavnikov, kot so: priložnost, dolžine nastopa, ozvočevanja, osvetljevanja itd. Skupaj z vami bomo zagotovo našli najugodnejšo rešitev za vas . V ceno je seveda vključen nastop, prevoz opreme in članov, lastno ozvočenje in luči , efekti, light show, reflektorji, dim, laser, mooving heads.... Prepričani smo, da boste z našim nastopom več kot zadovoljni, saj znamo narediti dober žur.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp